Klädbytardag!

Nu har du chansen att förnya din garderob samtidigt som du gör miljön, plånboken och en annan student en stor tjänst! I Colosseum kommer vi i samarbete med LinTeks Klimatvecka att anordna en klädbytardag under onsdagen.

Fram till klockan 11:00 kan du lämna in ditt bidrag och få ett kvitto per plagg eller accessoar. Det du lämnar in ska vara i gott skick, helt och rent. Under eftermiddagen, från och med klockan 12:00, har du möjlighet att byta dina kvitton mot en ny fin tröja, en skjorta, kanske en jacka eller varför inte en väska eller nya skor! Du får ta hem lika många saker som det antal du lämnade in.

Om det blir kläder över skänker vi dem till Prio1, en second hand-butik i Tornby. Vi ser fram emot Ditt bidrag!

Vill du veta mer om LinTeks Klimatvecka och alla deras andra aktiviteter? Kika då in på deras hemsida.

Onsdag 30 November
Klockan 8:00 – 17:00
Colosseum i Linköping