Tack för i år!

Nu börjar året närma sig sitt slut och Navitas har fullbordat sitt första år som fullfjädrad studentförening. För att summera premiäråret kort vill vi ta upp speciellt dessa detaljer:

Vi anordnade vår första aktivitet i januari i år, en kick off-sittning på Flamman. Nu ett år senare har vi arrangerat inte mindre än elva aktiviteter, fem i våras och sex under hösten. Rätt bra räknat för en nystartad förening.

Samtidigt har medlemsantalet ökat kraftigt under denna period. Vi har gått från att ha haft drygt 60 medlemmar i våras till att nu vara uppe i över 100 stycken. Helt klart en stadig utveckling som vi är mycket glada över.

För nästa år ser vi att ett gäng presentationer tillsammans med företag är på gång och vissa redan spikade. Så se till att hålla en ordentlig utkik på hemsidan och i er inkorg.

Tack för i år och väl mött till nästa!