Sök miljöprisgruppen!

Hej alla medlemmar!

Nu har det blivit dags att söka till Navitas miljöprisgrupp! Som aktiv i miljöprisgruppen kommer du få chansen att lära känna nya människor, knyta kontakter med näringslivet och prova dina miljökunskaper i praktiken.

Miljöprisgruppen delar tillsammans med Linköpings miljönätverk ut två miljöpriser; Miljöpriset samt Årets Hållbara Hopp. Linköpings miljönätverk är ett nätverk av företag och organisationer i Linköpingsregionen som verkar för miljöfrågor. Mer om miljöpriserna kan du läsa på Linköpings miljönätverks hemsida. Förutom att utse prisen deltar miljöprisgruppen även vid frukostmöten med övriga nätverket några gånger under året. Förutom frukost bjuds deltagarna på en kortare föreläsning eller studiebesök med miljöanknytning. Engagemanget är mest intensivt under hösten, då granskningen av kandidaterna till miljöprisen sker, och går utmärkt att kombinera med andra engagemang utanför studierna!

Årets miljöpris gick till Coop Vallaplan och Årets Hållbara Hopp till Salsa4water vilket uppmärksammades i diverse lokala medier:
Corren
Tv4-nyheterna

Genomförda studier inom miljö är ett plus men absolut inte ett krav. Skriv ett mail till Sara Baumgarten, projektledare för nästa års miljöpris: sarba566 <at> student.liu.se ange namn, e-post, klass samt en kort motivering till varför du skulle vilja engagera dig och varför just du ska vara med i miljöprisgruppen senast 6 maj!