Sök utskott!

Hej alla medlemmar!

Nu har det blivit dags att söka till Navitas event- och näringslivutskott! Som aktiv i dessa utskott fungerar du som ett stöd till respektive styrelsemedlem och du väljer i stort sett själv hur mycket tid du vill lägga. Det går därmed utmärkt att kombinera detta med andra engagemang vid sidan av studierna.

Näringslivsutskottet:

Att vara utskottsmedlem i Näringsliv/Gästföreläsning innebär att du tillsammans med andra drivna studenter är ansvarig för de företag Navitas samarbetar med. Näringslivsgruppens uppgift är främst att anordna intressanta event tillsammans med företag och spännande gästföreläsningar för Navitas medlemmar. Genom dessa evenemang genereras dessutom resurser till föreningen, vilka på olika sätt går tillbaka till medlemmarna, exempelvis genom sociala evenemang och studiebesök. Som aktiv får du arbeta i en nytänkande studentförening, du får lära känna likasinnade personer utanför din årskurs/klass och får praktisk erfarenhet i kommunikation med företag, eventplanering mm. Utskottet är Navitas ansikte utåt mot näringslivet och genom samarbetet med företag skapas ovärderliga kontakter för dig och för föreningen. Tveka inte att söka om du tror att detta skulle passa dig!

Eventutskottet:

Som engagerad i eventutskottet har du en viktig roll då du hjälper till att anordna sociala evenemang och studiebesök för Navitas medlemmar. Här finns stort utrymme för att ta egna initiativ och lägga fram idéer på aktiviteter som du vill arrangera. Arbetsbelastningen ökar något inför ett inplanerat evenemang men är hanterbar för dig som vill engagera dig utanför studierna. Exempel på aktiviteter som föregående års eventutskott har arrangerat är sittning, volleybollturnering med grillning, klädbytardag, julbord och ölprovning. Tidigare erfarenheter är inget krav utan tycker du att det verkar kul att arrangera event, jobba i grupp och du är en idérik, strukturerad och positiv person, så är det här utskottet för dig!

Om du är intresserad av att engagera dig vill vi att du skickar ett mail till navitas.studentforening<at>gmail.com, där du anger vilket utskott du är intresserad av samt skriver en kort motivering, senast den 10/5.

Vi ser fram emot ditt svar!