Volleyboll + grill

Snart är det dags för ytterligare en volleyboll- och grillkväll i Navitas regi! Klockan 17 tisdag den 8:e maj samlas vi på volleybollplanen vid Irrblosset där det erbjuds olika aktiviteter i härlig gemenskap. Kubbspel och tipspromenad finns på plats för dem som vill testa på. Ta gärna med er något gott att grilla och dricka så står vi för grill, ketchup och senap.

För att anmäla ett lag till volleybollturneringen skall du skicka ett mail till navitas.studentforening<at>gmail.com senast den söndag 6:e maj. 4 deltagare per lag tillåts. Vi hoppas även på att så många lag som möjligt tar chansen att ordna en vinnande outfit för laget – pris delas nämligen ut till turneringsvinnarna såväl som till det lag som tävlingsledarna anser
har vackrast klädsel.

Se även till att hålla måndag 14:e maj fri eftersom tävlingen kan komma att flyttas dit om vädret skulle vara allt för dåligt. Detta meddelas i sådana fall senare. Förra året var det en väldigt uppskattad aktivitet och vi tror att det kommer bli till och med bättre i år!

Datum: 8/5 Tid och plats: 17.00 på Irrblosset