Lunchföreläsning med Plantagon!


Plantagon bjuder på ekologisk lunch och efter en kort företagspresentation kommer de att presentera sitt studentambassadörsprogram vilket innebär att man kommer få representera dem på mässor och liknande. Programmet kommer även ge chans till framtida sommarjobb/exjobb eller praktik/internship.

Plantagon är ett världsunikt företag med sin egna företagsmodell, kompanisationen. Grundtanken att överordna miljö, uthållighet och sociala mål över det egna vinstintresset var så pass kontroversiell vid starten att de tog fem år att bara få tillstånd av Skatteverket. Nu är Plantagon ett företag på framfart med projekt över hela världen och planerar bland annat sitt pilotprojekt, ett spektakulärt växthus, här i Linköping.

Ta chansen och missa inte denna unika möjlighet!
Begränsat antal platser och endast för medlemmar.

Sista anmälningsdag har passerat.

Datum: 26 september Tid och lokal: 12:00 i A1