Sök Miljöprisgruppen!

Hej!

Vill du få chansen att testa dina miljökunskaper i praktiken? Vill du lära känna nya människor och knyta kontakter med näringslivet? Sök till Navitas miljöprisgrupp! Vi behöver fler medlemmar inför arbetet under läsåret 2012/2013, och kanske är det just dig vi söker!

Miljöprisgruppen delar tillsammans med Linköpings miljönätverk ut två miljöpriser; Årets Miljöföretag i Linköping samt Årets Hållbara Hopp. Linköpings miljönätverk är ett nätverk av företag och organisationer i Linköpingsregionen som verkar för miljöfrågor. Förra läsåret utsågs Coop Vallaplan till Årets Miljöföretag i Linköping och Salsa4water utsågs till Årets Hållbara Hopp. Mer om miljöpriserna kan du läsa på Linköpings miljönätverks hemsida. Förutom att utse prisen deltar miljöprisgruppen även vid frukostmöten med övriga nätverket några gånger under året. På mötet bjuds deltagarna på frukost och en kortare föreläsning eller studiebesök med miljöanknytning, och du får även chansen att nätverka med personer från näringslivet. Engagemanget är mest intensivt under hösten, då granskningen av kandidaterna till miljöprisen sker, och går utmärkt att kombinera med andra engagemang utanför studierna! En del av arbetet kan komma att ligga under schemalagd tid.

Vi söker dig som är engagerad och har ett intresse för miljöfrågor! Miljörelaterade studier är ett plus men absolut inte ett krav. Skriv ett mail till sarba566[at]student.liu.se och ange namn, e-post, klass samt en kort motivering till varför du skulle vilja engagera dig och varför just du ska vara med i miljöprisgruppen senast 30/9!

Vänliga hälsningar,

Sara Baumgarten