Tillskott till eventutskott!

Nu har vi kommit till skott och söker tillskott till vårt utskott. Som engagerad i eventutskottet har du en viktig roll då du hjälper till att anordna sociala evenemang och studiebesök för Navitas medlemmar. Här finns stort utrymme för att ta egna initiativ och lägga fram idéer på aktiviteter som du vill arrangera. Arbetsbelastningen ökar något inför ett inplanerat evenemang men är hanterbar för dig som vill engagera dig utanför studierna. Exempel på aktiviteter som föregående års eventutskott har arrangerat är sittning, volleybollturnering med grillning, klädbytardag, julbord och ölprovning. Tidigare erfarenheter är inget krav utan tycker du att det verkar kul att arrangera event, jobba i grupp och du är en idérik, strukturerad och positiv person, så är det här utskottet för dig!

Maila till navitas.studentforening ‘at’ gmail.com och berätta vem du är samt en kort motivering. Vi ser fram emot ditt svar!

Senaste ansökningsdatum: 14 september