Gästföreläsning om klimatsamarbete!

Björn-Ola Linnér är professor i Tema Vatten i natur och samhälle samt Centrum för klimatpolitisk forskning vid Linköpings universitet, där han tidigare var föreståndare (2006-2010). Hans forsknings fokuserar på internationell klimatpolitik, matsäkerhet och hållbar utveckling. Hans pågående publiceringar handlar om länkningar mellan klimatpolitik, hållbar utveckling och energiutveckling samt klimatvisualisering, transnationell styrning och utopiskt och dystopiskt tänkande på klimatområdet. Han har bland annat skrivet boken The Return of Malthus: Environmentalism and Postwar Population–Resource Crises.

Onsdagen den 7e november håller han en gästföreläsning för Navitas medlemmar. Anmäl dig på länken nedan:
http://navitas.studorg.liu.se/anm/gf_ht12/anm.php

Tid: Kl 12:10-13:00 den 7e nov Plats: A2