Biljettsläpp till Brysselresan!


Månader av planering har gett resultat och vi presenterar nu vårens utlandsresa till Bryssel!

Ta chansen att välkomna vårvärmen i Bryssel! I denna härliga storstadsatmosfär finns gamla mysiga stadskvarter såväl som pulserande uteliv på stadens många och stora nattklubbar. Gräddiga våfflor, chokladpraliner och skummande belgisk öl är aldrig långt borta i Europas cafétätaste stad. Samtidigt är det ett av Europas mest inflytelserika länder där de stora miljöfrågorna avgörs inne i EU-parlamentets plenisal.

På vår resa kommer ni att få möta högt uppsatta politiker inom engagerande miljöfrågor och ett studiebesök på europeiska tågbranschorganisationen, UNIFE, planeras. Där ni får veta mer om järnvägens utveckling och betydelse i Europa. Under heldagen på EU kommer vi att besöka både parlamentet och kommissionen och träffa exempelvis Isabella Lövin och Åsa Westlund. Resan äger rum 7:e -10:e april 2013.

Fredag 14:e december kl 12.30 kommer biljetterna att släppas i Colosseum. Det kommer att finnas 19 platser. Du kan låta någon annan köa åt dig ifall du har förhinder, men det går bara att köpa en biljett per person. Fullständigt namn enligt ditt pass skall uppges, och avgiften betalas mot faktura senast tisdag 18:e december. Om resan inte betalas i tid kommer platsen att överlåtas till en person i reservlistan. Anmälan är givetvis bindande.

Fakturan kommer att vara på 3000 kr. Inom 10 dagar efter hemkomst återbetalas 1800 kr. Efter lite huvudräkning inses att resan bara kostar 1200 kr – Ett oslagbart pris! Detta tack vare EU-bidraget som betalas ut till alla som besöker EU-parlamentet. Det krävs alltså att du närvarar på vårt besök på EU-parlamentet för att få reducerat pris. Shopping finns det tid för under andra dagar!

Bon voyage!
Navitas