God jul, gott nytt år & tack för i år!

godjul2012
Det har varit en fantastisk höst med Navitas! Vi har vuxit med närmare 150 % och tillsammans deltagit i en mängd intressanta och roliga event. Hoppas att ni alla är riktigt sugna på att hänga med till Bryssel och inte missar biljettsläppet på fredag. Fler nyheter kommer till våren så håll utkik i nyhetsbreven som också kommer få en ny utformning.

Men än är det inte helt över missa inte julplugg med Navitas. Är du trött på att alla klassrum i skolan är upptagna när du ska plugga? Kom till Navitas pluggsal och gör klart det sista inför julen! P44 i C-huset är bokad måndag och tisdag för alla våra medlemmar! Vi bjuder på pepparkakor så långt det räcker.

Styrelsen och alla aktiva vill önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år så ses vi i vår!