Engagera dig i Navitas!

Vill du engagera dig i Navitas under våren? Då är dags att ansöka till något av våra utskott! Ett engagemang i Navitas ger dig stora möjligheter att bidra till en snabbt växande förening. Eftersom arbetsbelastningen blir vad man gör den till går det också utmärkt att kombinera ett engagemang i Navitas med andra engagemang!

Marknadsföringsutskottet växer!
Som engagerad i marknadsföringsutskottet får du en unik chans att utveckla dina presentations- och kommunikationsfärdigheter. Du jobbar för kontakten med föreningens medlemmar samt marknadsföring av föreningen utåt men även ansvar för nyhetsbrev, föreningens hemsida och andra marknadsföringskanaler. Nytt för 2013 är att utskottet också har börjat jobba aktivt med sponsorer.

Webmaster
Uppdraget innefattar vidareutveckling och uppdatering av hemsidan, men även andra webbtjänster som t ex anmälningar och är en del av marknadsföringsutskottet. Har du tidigare erfarenheter från hemsideutveckling eller bloggverktyg (ex. WordPress) är det bra men långt ifrån något krav. Har du några funderingar eller är intresserad av uppdraget så tveka inte över att höra av dig till nuvarande webmaster, Simon Samuelsson, simsa331<at>student.liu.se.

Näringslivsutskottet söker medlemmar!
Som engagerad i näringslivsutskottet är du med och anordnar de företagsevent som Navitas organiserar. Du för möjlighet att lära känna likasinnade personer utanför din klass och får praktisk erfarenhet i kommunikation med företag, evenemangsplanering m.m. Utskottet är Navitas ansikte utåt mot näringslivet och genom samarbetet med företag skapas ovärderliga kontakter för dig och för föreningen.

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in en ansökan!

Ansöker gör du genom att skicka en kort motivering där du anger vilket utskott du är intresserad av till navitas.studentforening<at>gmail.com.