Kom och rid med Navitas!

Är du en djurvän och vill komma ut i naturen? Då är Navitas nästa event perfekt för dig!

Den 23 februari anordnar vi en dag med islandshästar. Vi kommer att åka till Stenholmens stall där vi kommer rida ut på en 1,5 timmar lång ritt och ta in det sista av en härlig men lång vinter. Det kommer även finnas möjlighet till fika samt att strosa runt i stallet och hälsa på hästarna. Vi planerar att cykla dit som hederliga studenter men det finns även möjlighet att åka kommunalt. Hela evenemanget kommer att pågå ca 3 – 3.5 timmar på förmiddagen. Maxvikten för att delta är 90 kg. Är du intresserad av att delta kan du anmäla dig på Navitas hemsida där du fyller i om du är nybörjare eller har erfarenhet sedan tidigare. Priset för ridturen är 380 kronor och sätts in på Navitas konto senast den 18 februari för att anmälan ska gälla. Mer information för anmälda kommer närmare evenemanget.

Vi på Navitas hoppas att du vill följa med oss på denna härliga vinteraktivitet. Men vänta inte för länge då det är ett begränsat antal platser.
Anmälan på länken: http://navitas.studorg.liu.se/anm/ridning13/anm.php

Datum: 23 februari Plats: Stenholmens stall Pris: 380 kr