Lunchföreläsning – Miljöpris


En viktig del i att driva miljöarbetet framåt i samhället är att uppmärksamma de insatser som görs av företag, organisationer eller föreningar inom miljöområdet för att motivera till fortsatt arbete och inspirera andra.

Är du intresserad av hur arbetet med att utse ett miljöprisföretag går till och är nyfiken på Navitas miljöprisgrupps arbete? Kom då på lunchföreläsning fredagen den 26 april för att få en presentation av:

  • Linköpings miljöpris, två miljöpris som delas ut i samarbete mellan Linköpings miljönätverk och Navitas studentförening. Miljöprisgruppen presenterar sitt arbete och samarbete med Linköpings miljönätverk.
  • Göteborgspriset för hållbar utveckling, ett internationellt pris för att uppmärksamma insatser för en hållbar utveckling. Gästföreläsare Ida Lindbergh, projektledare vid Göteborgs miljövetenskapliga centrum, presenterar hur arbetet med att utse ett internationellt pris går till.

Ett begränsat antal lunchbaguetter kommer att delas ut till de första anmälda – först till kvarn! Maten sponsras av Linköpings miljönätverk.

Anmälan görs via: http://navitas.studorg.liu.se/anm/gf_vt13/anm.php

Tid: 26 april kl 12:15 – 13:00 Plats: C3