Sök utskott!

Uncle Sam
Vill du engagera dig i Navitas? Då är det dags att ansöka till något av våra utskott! Ett engagemang i Navitas ger dig stora möjligheter att bidra till en snabbt växande förening. Eftersom arbetsbelastningen blir vad man gör den till går det också utmärkt att kombinera ett engagemang i Navitas med andra engagemang!

Reseutskottet
Som aktiv i reseutskottet ges möjligheten att planera samt genomföra en resa för Navitas medlemmar, där intresse för energi och miljö kombineras med att bland annat hitta resmål, intressanta studiebesök och finansiering. Inga tidigare erfarenheter krävs så om du är kreativ, initiativtagande och vill vara med och driva detta spännande projekt framåt, sök reseutskottet!

Marknadsföringsutskottet
Är du intresserad av marknadsföring? Vill du hjälpa LiU:s snabbast växande förening att bli ännu större? Då ska du söka marknadsföringsutskottet. Just nu söker vi personer som är ambitiösa, kreativa och nytänkande. Om du känner att det här är något för dig, skicka in din ansökan redan idag!

Eventutskottet
Är du sugen på att anordna evenemang för Navitas medlemmar? Till eventutskottet söker vi dig som vill anordna olika event och på så vis bidra till att alla i föreningen har roligt och får nya kunskaper inom miljö och energi. Vi söker dig som gillar att jobba i grupp och är en idérik, ansvarstagande och positiv person. Inga tidigare erfarenheter krävs utan det brinnande intresset för att anordna event är det som räknas. Så ta fram idésprutan inom dig och ta tillfället i akt och sök eventutskottet!

Miljöprisgruppen
Prova dina miljökunskaper i praktiken, och lär dig mer om miljömanagement som aktiv i miljöprisgruppen! Tillsammans med Linköpings Miljönätverk väljer vi ut en bransch inom vilken vi åker ut och intervjuar och gör rundvandring på lokala företag. Vad är viktiga aspekter för just denna bransch? Vi arrangerar sedan en prisceremoni där Linköpings miljönätverk delar ut priserna Årets miljöföretag i Linköping och Årets hållbara hopp. Genom olika träffar med Linköpings Miljönätverk, kommer du få kontakter med miljörelaterade företag i regionen. Vi kommer under året också arbeta med att ta fram en miljöpolicy åt Navitas. Vem som helst kan söka, det viktiga är ditt intresse och din förmåga att arbeta i grupp!

Näringslivsutskottet
I näringslivsutskottet är du med och anordnar de föreläsningar och företagsevent som Navitas organiserar samt jobbar med att införskaffa partners. Utskottet är Navitas ansikte utåt mot näringslivet och genom samarbetet med företag skapas ovärderliga kontakter för dig och för föreningen. Som aktiv lär du känna likasinnade personer utanför din klass och får praktisk erfarenhet i kommunikation med företag och evenemangsplanering. Tveka inte att söka om du tror att detta skulle passa dig!

Låter något av våra utskott intressant för just dig? Tveka inte att skicka in en ansökan! Sista ansökningsdag till ovanstående utskott är 8 maj. Ansöker gör du genom följande länk http://navitas.studorg.liu.se/anm/utskott_vt13/anm.php