Volleybollturnering med Navitas!


Äntligen har snön försvunnit och våren ser ut att vara här för att stanna! Vad passar då bättre än att njuta av vårens glans med volleybollturnering?

Onsdagen den 8 maj kl. 17.15 är därför alla medlemmar välkomna till volleybollplanen vid Colonia för att tillsammans spela volleyboll i vårsolen! Om volleyboll inte är något som lockar just dig så erbjuds även andra aktiviteter som tipspromenad och kub. För att alla ska kunna prestera som bäst kommer det finnas att möjlighet grilla, så ta gärna med er något gott att grilla och dricka så står vi för grill, ketchup och senap.

Volleybollagen ska bestå av 4 spelare (alternativt 5 om man vill ha en avbytare). Laganmälan ser genom att skicka spelarnas och lagets namn till navitas.studentforening<at>gmail.com senast söndagen den 5 maj. För att få vara med och kämpa om det fina priset och den prestigefulla äran ska en avgift på 10 kr per person betalas in under turneringsdagen.

Men varför inte sikta högt?
Även ett utklädnadspris delas ut till det lag som bär snyggast outfit på volleybollplanen och ett pris för vinnaren i tipspromenaden delas ut. Så missa inte chansen att kamma hem hela tre stycken pris, äta god mat och ha en rolig och härlig kväll tillsammans med alla Navitasmedlemmar!

Ses på volleybollen!