Lunchföreläsning 7/11

tekniska-verken

Hur löser vi miljö- och samhällsproblem med glädje och lust som drivkraft?

Den 7 november kl. 12.00 – 13.00 bjuder Navitas och Tekniska Verken in till en lunchföreläsning om hållbar utveckling, med Tekniska Verkens Vice-VD Klas Gustafsson. Tekniska Verken har som långsiktigt mål att göra Linköping till världens mest resurseffektiva stad. Det kommer bjudas på en exklusiv ekologisk sallad och i linje med Tekniska Verkens visioner vill vi att alla deltagare tar med sig eget kranvatten. Dricksvattnet i Linköping har utsetts till ett av landets bästa!

”Med visionen att bygga världens mest resurseffektiva region vill vi på Tekniska verken ta vår del av ansvaret. Det är en utmaning som ytterligare sätter vår innovativa förmåga på prov. Med visionen vill vi också väcka nyfikenhet, skapa engagemang och hitta former för bra samarbeten med alla i vår omvärld.”

Föreläsningen äger rum i C4.
Anmälningsformulär hittas under fliken Aktiviteter.
Anmälan stänger kl. 12.00 söndagen den 3/11.