Case med Tekniska verken 18 November

Tekniska verken är huvudsponsor av Navitas studentförening samt ett innovativt och prisbelönt företag inom energi- och miljöområdet. De formulerar det som ”Tillsammans med våra kunder driver vi utvecklingen mot vår vision – att bygga världens mest resurseffektiva region”.
Nu arrangeras ett gyllene tillfälle för Navitas medlemmar att bekanta sig mer med Tekniska verken och träffa representanter från företaget.
Det 18 November med start kl. 17.00 anordnas ett mini-innovation-camp på Tekniska verkens huvudkontor, Brogatan 2. Inledningsvis ges en kort presentation av Tekniska verken och deras innovativa arbete samt information om det aktuella caset. Tankarna får flöda fritt fram till kl. 20.00 då det är dags för presentation av de olika case-lösningarna. Aktiviteten slutar ca kl.20.30.
Under kvällen kommer det att bjudas på mat och dryck. På plats finns sju representanter från Tekniska verken som arbetar med innovativa lösningar på problem och utveckling för framtiden.
Ta chansen att diskutera progressiva visioner och bidra med egna idéer till deras verksamhet. Möt en potentiell framtida arbetsgivare och ha riktigt roligt samtidigt. Samla ihop några smarta och glada kompisar och lös ett case med Tekniska verken!

Anmälningsformuläret finns under fliken Aktiviteter!