Politikerdebatt

2014 – eller Supervalåret som man säger inom politikkretsarna.
Det kan inte ha undgått någon att våra politiska partier just nu laddar upp inför sina kommande valkampanjer. Navitas vill inte vara sämre och har därför bjudit in alla riksdagspartier till en paneldebatt den 28 april. Under debatten kommer representanterna från de åtta partierna att diskutera hållbarhet med ledning av moderatorn Olof Hjelm.
Tanken med debatten är att väcka intresse inför valet i höst samt att få upp ögonen för partiernas åsikter gällande miljöfrågor. Du som åskådare kommer även ha chansen att i förväg ställa frågor som du tycker borde tas upp under debatten.
Debatten kommer äga rum den 28:e april kl: 18.00 i C1. Navitas kommer bjuda på lättare tilltugg.

När: 28 april, 18-20
Var: C1, C-huset

Anmälan sker under Aktiviteter