Volleyboll och annat gött

Svalorna har kommit tillbaka, vitsipporna har slagit ut och Amigos glassförsäljning har under den senaste veckan fördubblats – allt tyder på att den efterlängtade vårvärmen äntligen antändligt! Det här betyder att det är högtid för Navitas årliga volleybollturnering!

Tisdagen den 6 maj kl. 17.30 är alla medlemmar välkomna till volleybollplanen i Ryd för att tillsammans spela volleyboll i vårsolen!
Skulle det vara så att volleyboll inte är något som lockar just dig så erbjuds även andra aktiviteter som tipspromenad och kub. Givetvis är det inte en ultimat vollybollturnering utan mat så ta gärna med er något gott att grilla och dricka så står vi för grill, ketchup och senap.

Volleybollagen ska bestå av 4 spelare (alternativt 5 om man vill ha en avbytare). Laganmälan ser genom att skicka spelarnas och lagets namn till navitas.studentforening@gmail.com senast söndagen den 4 maj. För att få vara med och kämpa om det fina priset och den prestigefulla äran ska en avgift på 50 kr per lag betalas in under turneringsdagen.

Temat för turneringen har varit lurigt att komma på men då dagen till ära är frimärkets officiella 174 års dag tänkte vi direkt på Ernst Kirchsteiger eftersom den 6e maj även är fothälsodagen. Fötter är till stor nytta i just vollyboll och därför är årets tema 80-tal! Givetvis kommer pris för kvällens chicaste klädsel samt priser till vinnarna av turnering och tipspromenad!

Eventet anordnas i samarbete med vuxenskolan.