Navitas på LinTeks Klimatvecka

Nästa vecka är det dags för LinTeks Klimatvecka, och självklart kommer Navitas
vara där.

Genom sponsring av Impecta Fröhandel kommer vi sälja frön i Colosseum varje dag för 25 kronor styck. Det kommer finnas en brevlåda där man kan lämna sina pengar och få sina frön. Alla pengar som kommer in går oavkortat till WWF som kommer att plantera träd för att rädda regnskogarna. Vill du läsa mer om hur pengarna används kan du
gå in på den här länken:

Info om hur dina pengar kommer att användas

Impecta Fröhandel är ett familjeföretag från Julita som drivs av odlare, för odlare. De har funnits sedan 1975. Deras ambition är att vara trädgårdsodlarens vän och naturliga frökälla. Du hittar deras fröer på impecta.se och hos utvalda återförsäljare.

På torsdag kommer vi också anordna en prylbytardag. Vi kommer vara i Colosseum då också, och tanken är att man ska ta med sina egna saker och byta mot andras. Mer detaljerad info kommer senare på vår facebook men du kan redan nu leta fram prylar och saker som du vill byta in.

Vi kommer även ha en prestigefylld lunchtävling under torsdagen där man kan vinna förköp till Luciakraballen.

Impecta-logo-cmyk