Navitas 5 år – Detta firas med Jubileumsvecka

Nu har det så äntligen blivit dags! Vi fyller fem år och detta vill vi fira på det allra mest storslagna sätt med alla våra medlemmar. Mellan den 19:e och 23:e januari kommer dagarna att vara fullspäckade med evenemang där alla Navitas medlemmar är välkomna att lära sig nya saker, klura på problem, skratta och äta gott tillsammans. Under 15-17:e december kommer representanter för föreningen att stå i Colosseum. Kom förbi om har något du undrar över, vill köpa biljetter till sittningen eller om du helt enkelt bara känner för lite gött snack.

Måndag 19/1
Jubileumsveckan kick-startar med ett studiebesök hos Tekniska verken. Vi får en guidad tur i den optiska sorteringen på Gärstad och får lära oss allt om hur den fungerar. Sedan åker vi vidare till Nykvarns reningsverk och tittar närmare på pilotprojektet med rening av läkemedelsrester i vattnet.
Efter detta samlas vi på Tekniska verkens huvudkontor där vi bjuds på mat, dryck och har trevligt tillsammans.
Vi avslutar kvällen med ett case. I olika lag jobbar vi med problemlösning och får hjälp av experter från Tekniska verken, som kommer finnas på plats hela kvällen.

Tisdag 20/1
Under tisdagen kommer InnovationskontorEtt att anordna två workshops om verktyget NABC, hur du blir bättre på att pitcha alla dina bra idéer du bär på. De börjar klockan 11.00 och 14.00 och kommer att pågå i en kvart. Det kommer även att ges en lunchföreläsning där de informerar om hur du utvecklar och driver ditt projekt eller idé samt hur du får stöd av InnovationskontorEtt i att ta nästa steg mot din dröm! De 50 första som anmäler sig får en macka för att fylla på sin energi. De kommer också att berätta om sin idétävling där det går att vinna COOP:s ekologiska matkasse värd 2500 kr. Kategorierna är Mat & Transport samt För en hållbar framtid.

Hur förgyller man inte en jubileumstisdag om inte med jubileumspub? Puben kommer att hålla hus i Gasquen mellan 15-18 och ekologisk dryck av finaste sort med festlig vegetarisk mat kommer att serveras. Förutom mat och dryck står även ett musik-quiz på schemat.

Så kom, ät, drick och quiza med oss!

Onsdag 21/1
Navitas kan mycket stolt presentera Accenture som ny samarbetspartner! Under onsdagen håller Markus Engström enlunchföreläsning där han kommer att berätta om konceptet Circular Economy och hur företaget jobbar med det.

Markus har jobbat på Accenture sen 2011, direkt efter sin examen från LiTH. Han jobbar primärt inom Business Strategy med ett fokus på Sustainability och Circular Economy.

I anslutning till föreläsningen erbjuds möjligheten för åtta utvalda studenter att lösa ett Sustainability-case med Accenture. Skicka ditt CV och en kort motivering till mihir.mahimkar@accenture.com om du är intresserad av att delta.

Torsdag 22/1
På torsdagskvällen inträffar så en av veckans absoluta höjdpunkter, finsittningen! Ta på dig dina finaste trasor och kom ner till Platå för att avnjuta kvällen. Fördrinken serveras 18.00 och eftersläppet går till inget mindre än tentakravallen. Biljetter till sittningen kommer att säljas i Colosseum under lunchtid den 16:e och 17:e december och kostar 440 kronor inklusive eftersläppet. Endast kontant betalning.

Fredag 23/1
Veckan med stort ”V” avslutas så på fredagen med att vi bjuder alla våra medlemmar på tårta i skrivsalen under lunchen. Nu kommer även vinnarna i Tekniska verkens case att avslöjas!

Håll dig uppdaterad med våra Facebookevenemang:

Studiebesök hos Tekniska verken

InnovationskontorEtt

JubileumsPub

Lunchföreläsning med Accenture

Jubileumssittning

Tårtlunch