Tävla i energilösningar!

Navitas i samarbete med Fortum är stolta att presentera:

Fortum Innovation Challenge – en tävling för dig som vill utmana dig själv och andra i nya smarta energilösningar! Vinnaren vinner inte bara en resa till Silicon Valley, beläget söder om San Fransisco och centrum för dator- och elektronikindustri, utan även ett sommarjobb hos Fortum i Stockholm!

Fortum utmanar er till att utveckla och implementera nästa generations interaktiva energitjänster och affärsmodeller. Skicka in din idé och få chans att utveckla och implementera den under sommaren 2015, samt en resa till Silicon Valley. För mer information om tävlingen och hur du söker, gå till: www.fortuminnovationchallenge.com

Ansökan: Senast 20 februari via www.fortuminnovationchallenge.com
Plats: Stockholm
Kontakt: Oskar Ekman oskar.ekman@fortum.com

SummerEnergy 2015
Summer Energy är Fortums årliga nordiska sommarjobbskampanj där vi erbjuder ett flertal sommarjobb inom flera områden i Sverige. Alla tjänster kommer att läggas ut när ansökningsperioden öppnar. För mer information och frågor hänvisar vi till hemsidan samt Markus Axelsson (kontaktuppgifter nedan).

Ansökan: 2-16 februari via www.fortum.se/karriarvagar i sammarbete med StudentWork
Plats: Stockholm, Karlstad, Arbrå, Östersund
Kontakt: Markus Axelsson, markus.s.axelsson@partners.fortum.com

På www.fortum.se/karriarvagar hittar du även information om Fortum som arbetsgivare, våra lediga tjänster samt hur du kan söka exjobb hos oss.

Om Fortum
Fortums verksamhet är fokuserad på Norden, Ryssland, Polen och Östersjöområdet. I framtiden ser vi även möjligheter i övriga Europa samt Asien. Vår huvudverksamhet omfattar produktion och försäljning av el och värme samt experttjänster inom energibranschen. Fortums syfte är att skapa energi som gör livet bättre idag och för kommande generationer. Vi tror på det som kallas solekonomi. Det betyder att all vår energi i framtiden ska vara baserad på solen. Direkt från solpaneler och solfångare eller indirekt via vattenkraft, vågkraft, vindkraft, biomassa eller jordvärme. På resan förfinar vi dagens teknik samtidigt som vi letar efter morgondagens lösningar. Vi testar solenergi på nordliga breddgrader och anlägger världens största vågkraftspark. Och fler projekt är på gång. Vi är övertygade om att solekonomin går att kombinera med tillväxt!

Till slut vill både Navitas och Fortum önska alla våra medlemmar en riktigt härlig jul, så ses vi åter nästa år!