Tack Tekniska verken – Nu blickar vi frammåt

Vi vill tacka Tekniska verken för ett mycket trevligt och lärorikt besök. Vi fick en riktigt bra rundtur, jättegod mat och ett väldigt intressant case där deltagarna har chans att vinna 500kr per person i Linas matkasse. Ett stort tack även till de otroligt duktiga låg-och mellanstadieeleverna som hjälpte oss i caset.
Nu ser vi fram emot en spännande prisutdelning på Tårtlunchen på fredag, där alla medlemmar är välkomna att ta sig en tårtbit i skrivsalen i KÅRA.

IMORGON håller InnovationskontorEtt en LUNCHFÖRELÄSNING där det fortfarande finns ett fåtal lunchplatser kvar så passa på att anmäla dig. anmälan till lunchföreläsning med InnovationskontorETT

Dessutom håller vi från och med 15:00 IMORGON JUBILEUMSPUB i GASQUEN med ekologisk dryck, vegetarisk mat och ett roligt Musik-Quiz.

Sist men inte minst så får vi inte glömma Accentures lunchföreläsning på ONSDAG som handlar om Circular Economy där det även där finns ett fåtal LUNCHPLATSER kvar.
Anmälan till Accentures lunchföreläsning

Glada deltagare på Tekniska verken