Sök till våra utskott!

Är du taggad på att engagera dig i en studentförening? Är du intresserad av hållbarhet? Känner du för att ha ett grymt kul år med sköna människor? Ta då chansen och sök till något av våra 5 utskott!

Ansökan sker via: https://docs.google.com/forms/d/1gIJ2hZLpXcOD-3Q76UKcxUx-sMWNZoE5ZrvImfu3yK8/viewform

Sista ansökan är 13/9 men intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Information om utskotten kommer här:

Reseutskottet
Är du intresserad av att resa och lära dig massa nya saker? Har du ett stort driv och vilja att ta dig an nya uppgifter? Då ska du ta chansen att söka till Navitas reseutskott där du kommer vara med att utforma resor för likasinnade studenter. Eftersom reseutskottet är ett så pass nytt inslag i föreningen kommer du ha stor möjlighet att påverka hur det ska se ut just i år. Du får gärna ha många egna idéer och en vilja att driva utskottet framåt. Vill du vara med och skapa spännande resor och träffa nytt härligt folk, ta tillfället och sök till reseutskottet.

Näringslivsutskottet
Vill du vara med och driva Navitas framåt och samtidigt få spännande och lärorika kontakter inom näringslivet? Då ska du söka till Navitas näringslivsutskott! Näringslivsutskottet har kontakt med många företag och ansvarar för att anordna lunchföreläsningar och andra event tillsammans med företag. Näringslivsutskottet passar dig som är social och har många spännande idéer.

Miljöprisgruppen
Miljöprisgruppen är ett av Navitas nyaste utskott och på många sätt ett utskott som begränsas endast av utskottsmedlemmarnas vilja och engagemang! Utskottets medlemmar har ett nära samarbete med Linköpings miljönätverk och har till huvuduppgift att ta fram kandidater till miljönätverkets två årliga pris: Årets miljöföretag och Årets hållbara hopp. Arbetet i utskottet kommer bland annat innefatta många intressanta och lärorika kontakter med näringslivet.
Är du nyfiken på att få komma ut och ta del av miljöarbete som bedrivs på företag idag? Vill du vara med och utveckla och dela idéer och kunskap? Ta då chansen och sök MPG!

Eventutskottet
Är du sporrad att anordna sociala evenemang för Navitas medlemmar är det här utskottet perfekt för dig! Kom och dela med dig av din kreativitet och dina idéer, samtidigt som du lär känna massor med nya fantastiska människor med samma intresse! Arbetsbelastningen kommer att variera under året, mer inför och under event men mindre och aldrig mer än hanterbart i kombination med studier.
Ung som erfaren, galen och spontan som välplanerad och tålmodig – brinner du för episka event är det här utskottet för dig!

Marknadsföringsutskottet
Är du en social och utåtriktad person som gillar att möta nya människor och förmedla information? Sök då till marknadsföringsutskottet och få en central roll i kommunikationen med Navitas nya och gamla medlemmar! En plats i utskottet innebär att man tillsammans med ett härligt gäng sköter allt i från kontakten med medlemmar i såväl nyhetsbrev och sociala medier till medlemsrekrytering samt marknadsföringen av alla spännande event. Mafu har även ansvaret för hemsidan och därför finns det en webmasterpost. Känner du dig taggad så fundera inte utan sök!