Årets resa går till Amsterdam!

Häng med Navitas reseutskott till Holland!

Den 5-9 april går Navitas årliga resa av stapeln; målet är kanalernas och tulpanernas stad Amsterdam där ett schema fullspäckat av intressanta studiebesök och utflykter väntar. Exempelvis ska vi besöka De Dakdoktorers som förvandlar Amsterdams tak till grönskande oaser och OrangeGas som arbetar med biogas. Lite mer lättsammare besök till exempelvis Heineken går att köpa till och det kommer finnas lite tid till att turista på egen hand också.

Bussen avgår på onsdagseftermiddag den 5e och vi förväntas vara hemma sen kväll/natt söndagen den 9e.
Priset för resan är 3850:- och då ingår:
Resa med chartrad buss
3 nätter på WOW hotell
Frukost
Intressanta studiebesök med miljöfokus inklusive 2 luncher
En rolig kick off innan resan!

Biljettsläppet kommer ske på lunchen den 2 mars där en deposition på 1500:- ska lämnas, vartefter resten av priset ska betalas i slutet av mars, vi återkommer med plats.

Om du undrar något eller bara är så taggad att du inte kan hålla dig borta så kan du skriva på facebook eller mejla oss på navitas.studentforening@gmail.com, märk gärna mejlet Amsterdam eller resa. Vi kommer även stå i Key den 20/2, Kårallen 27/2 och Colloseum den 28/2 och svara på frågor tillsammans med marknadsföringsutskottet (passa gärna på att prata med dem om att söka till Navitas styrelse!) 😊

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1643744192586196/ 

AMSTERDAM HEADER