För Företag

Vad roligt att ni som företag hittat till Navitas. Nedan följer en kort introduktion om vad Navitas gör, varför det är av ert intresse att samarbeta med oss, samt en beskrivning av olika företagsevent vi anordnar.

Vilka är Navitas?

Navitas studentförening är en ideell organisation för hållbarhetsintresserade studenter vid Linköpings universitet. Organisationen består av drygt 1000 medlemmar i form av studenter från alla delar av universitetet i olika stadier av sin utbildning. I dagsläget är de flesta av våra medlemmar civilingenjörsstudenter, men vi arbetar aktivt för att ha så stor mångfald som möjligt inom föreningen. Huvudsyftet med organisationen är att verka för en hållbar utveckling genom att inspirera, utbilda och föra samman intresserade studenter.

Varför ska Ni samarbeta med oss?

En stor del av Navitas arbete handlar om att skapa en brygga mellan studenter och näringslivet, där den viktigaste byggstenen är samarbete med företag och organisationer. Genom att vi anordnar evenemang med Er som företag ger vi våra medlemmar närmare kontakt med och inblick i näringslivet, vilket är oerhört värdefullt. Ni som företag får chansen att visa upp Er verksamhet och sättet ni arbetar med hållbarhet, samt locka intresse från studenter som inom en snar framtid skulle kunna vara anställda på Ert företag. Dessutom stärker ni Ert anseende och Ert varumärke generellt sett på universitetet.

 

Evenemang vi anordnar:

 

Lunchföreläsningar

Det absolut vanligaste och mest besökta evenemanget vi anordnar är lunchföreläsningar. En lunchföreläsning varar 45 minuter under lunchtid, där en eller flera av Era representanter föreläser om exempelvis Ert företag och Ert hållbarhetsarbete. Våra medlemmar får i sin tur en djupare inblick i Er verksamhet och avslutningsvis en chans att ställa frågor.

IMG_1067 (2)

Kvällsevenemang

Ett annat inslag i vår verksamhet i samarbete med företag är kvällsevent. Vi anordnar bland annat mingelkvällar, workshops och case-kvällar. Dessa brukar vara uppskattade från båda parter då våra medlemmar och Ni som företag får chansen att lära känna varandra lite bättre, lösa problem tillsammans och utbyta idéer.

 

Låter ett samarbete intressant, eller vill Ni ha mer information? Tveka inte att kontakta oss!

 

Kontakt

 

Ordförande Näringslivsutskottet

Lovisa Grönhaug

Email: naringsliv.navitas <at> gmail.com